Hoppa till sidans innehåll

Seriestatus: oktober

24 OKT 2021 12:00
Andra seriehelgen avklarat. Vi hittar resultat från upplands alla hörn. Från Enköping till Alunda. Från Norrtälje till vår egna UTK-hall. Så här gick det.
  • Skapad: 24 OKT 2021 12:00

Div 3

A-laget krossade allt motstånd i div 3 och vann med 8-0 två ggr om och 8-4 mot Sunnersta 1 och 2 samt Österåker och ligger därmed på andra plats i en ung tabell.

Div 4

B1 har avancerat uppåt i tabellen och ligger nu tvåa. Efter att ha spelat 7-7 mot Skyttorp. Samt segrat över Börje med 8-3.  

B2 tog sin första seger för säsongen då de övertygande besegrade de tidigare serieledarna Sunnersta med 8-3. En urladdning som märkes av i den kommande matchen. Då B2 inte lyckades komma upp i samma nivå och föll mot Örbyhus med 1-8. Men tack vare segern så ar B2 lämnat jumboplatsen och är nu på 6e plats i tabellen.  

Div 5

I en annan del av uppland möttes Uppsala och Örbyhus igen, i form av C-laget. Men denna gång sluta matchen oavgjort (7-7). De fick även möta serien dominanter Stratos, vilket innebar en 1-8 förlust för C-laget.

C-laget tappar en placering och är nu på 7e plats i tabellen.

Div 6 N

I skrivande stund har bara D4-laget hunnit med att spela en match i en haltande tabell och spelschema. Det var mot sunnersta och matchen slutade 3-6.

Div 6 V

Två hallar från B1-lagets sammandrag i Enköping. Spelade D2-laget en match i Div 6 V, och det blev en övertygande seger över Vassunda med 6-0.  

D2 ligger nu på andra plats i en haltande tabell.

Bra jobbat alla lagen.

Skribent: Simon Von Knorring
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

Postadress:
Uppsala BTK - Bordtennis
Edith Södergrans gata 7
75460 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info