Hoppa till sidans innehåll

Dags att anmäla sig till ny termin

26 JUL 2019 15:02
Nu närmar sig höstterminen med stormsteg. Även om det fortfarande är semestertider för många, är det dags att anmäla sig till att spela i höst.
  • Uppdaterad: 26 JUL 2019 15:02

Ni som spelat tidigare säsong(er), är av tränarna indelade i grupper som i dagsläget gäller för kommande säsong. Tränarna gör vissa justeringar efterhand det drar igång om man känner att det blev någon spelare hamnat väldigt fel.

Att tänka på är att vi vuxit mycket och att alla inte kan gå upp en grupp då allt fler spelar vidare, vilket såklart vi tycker är positivt.

I pensionärs- och vuxengruppen har de som spelat säsongen 2018-2019 förtur att anmäla sig fram till den 15:e augusti. Därefter öppnas kvarvarande platser upp för alla.

Vi startar precis med ett nytt bokningssystem för att minska de väldigt krävande administrativa delarna i föreningen och här hittar ni lite mer info om det och vilka fler fördelar det finns. Ni som spelat tidigare har också fått mer info om detta via mail.

Träningsgrupper, träningstider m.m. hittar ni här.

Hur man anmäler sig

Ny medlem

Klicka på länken nedan. Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du lägga till vem du vill anmäla. 

Klicka sedan på den grupp som du vill anmäla till. Klicka på "reservera plats" längst ner. Du kommer sedan till betalningssidan, gör dina val och klicka sen på "Anmäl och betala". Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din anmälan.

 

Befintlig medlem

Har du spelat säsongen 2018-2019, fyll i din e-post i första steget. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill anmäla. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill anmäla till. Klicka på "reservera plats" längst ner. Du kommer sedan vidare till ev. tillval där du väljer det du vill, tryck sen på "nästa" och du kommer till betalningssidan. Gör dina val och klicka sen på "Anmäl och betala". Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din anmälan.

 

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

 

Har ni frågor, kontakta oss gärna på mail This is a mailto link.

Här kan du anmäla dig

Skribent: Emma Persson
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

Postadress:
Uppsala BTK - Bordtennis
Emma Persson, Wivalliusgatan 47
75442 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info