Hoppa till sidans innehåll

Resultat DM 2019

13 NOV 2019 15:42
I helgen avgjordes distriktsmästerskapen 2019 och det blev fina resultat för Uppsala BTK:s spelare.
  • Uppdaterad: 13 NOV 2019 15:42

Bäst gick det för Charlotta Edberg som lyckades vinna 3 guld i klasserna Damsingel, Damjuniorer 17 och Damdubbel, tillsammans med Viktoria Wärngren, Upplands Ekeby IF. Och hon var endast ett skiljeset ifrån att vinna även guld i Mixdubbel tillsammans med Johan Hörnell PK GV. Det blev visserligen ingen ”Grand slam” i guldmedaljer, men tre guld och en direktkvalificering till Senior-SM är fint det med.

I pojkar 14 visade Uppsala BTK upp sin dominans, genom att ockupera de 5 första placeringarna! Där Ludvig Lee Hörnell tog guldet, följt av Kristian Shoar som tog silvret. Manne Grähs och Valle Larsson fick Brons. Och Liam Tidemann tog första femte placeringen därefter.

Andra framskjutna placeringar i ungdomsklasser var Vidar Larsson som kom tvåa i Pojkar 11 och trea i Pojkar 12. Ludvig Lee Hörnell kom även trea i Herrjuniorer 17.

Även i herrklasserna blev det en del framgångar då Manne Grähs kom tvåa i Herrar 6. Simon von Knorring kom trea i Herrar 3. Och Ludvig Lee Hörnell tog hem sin tredje medalj, i och med sin tredje plats i Herrar 2.

Utöver de fina resultaten så var det väldigt bra spel från alla våra spelar under hela helgen.

Alla resultat hittar du via länken här.

 

Bra jobbat allihopa, hård träning lönar sig när det gäller som mest.

Skribent: Simon Von Knorring
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

Postadress:
Uppsala BTK - Bordtennis
Emma Persson, Wivalliusgatan 47
75442 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info