Hoppa till sidans innehåll

Annons Tränartjänst


Växande bordtennisförening söker huvudtränare med start under hösten 2020 efter överenskommelse.

Uppsala BTK är en drygt 7 år gammal klubb som idag har ca 190 spelare i träning där den större delen är barn och ungdomar, men vi har även nybörjarträning för vuxna och penisionärsträningar på dagtid.

Hösten 2018 fick vi tillgång till den hall vi är i idag och som till stor del varit en faktor till vårt ökande antalet spelare

Vi söker en huvudtränare som älskar pingis och är intresserad att satsa långsiktigt på detta yrket och som med våra andra tränare och styrelsen jobbar tillsammans framåt.  Till hösten 2021 startar vi lokalt bordtennisgymnasium.

 

Som person har du ett intresse för ständigt lärande i syfte att utveckla såväl verksamheten som dig själv.

Vi lägger stor vikt vid personliga kompetenser och drivkraft. Du har förmågan att kommunicera med människor i alla åldrar och att klarar av att vara både en inspiration såväl som en styrande hand för dem. En god serviceanda är ett måste då du kommer att ha mycket kontakt med allmänhet, skolor och föreningar. Du är säkerhetsmedveten, ansvarskännande, engagerad och står för värderingar som ömsesidig respekt, tolerans och öppenhet.

Önskvärt är att du minst är utbildad steg 1-tränare, men ser med fördel att du även har gått steg 2. Har du annan pedagogisk utbildning är givetvis också ett pluss.

Tjänsten kan formas olika beroende på person och kompetens, men består 3 kvällar/vecka visst helgarbete efter planering. På dagtid kan det vara pensionärsträningar, pingislektioner för skolor, skolbesök m.m. Detta diskuteras och formas individuellt med aktuella tränare. Som huvudtränare är man också att vara ansvarig att närvarorapportering sköts i vårt system Sportadmin och ansvarig för lovlägren.

Kort info om UBTK 

Ansökningar hanteras löpande.

Ansökan skickas till: This is a mailto link

Vid frågor, kontakt ordförande Emma Persson, 070-401 18 73.

Uppdaterad: 21 JUL 2020 21:36 Skribent: Emma Persson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Uppsala BTK - Bordtennis
Emma Persson, Wivalliusgatan 47
75442 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info