Hoppa till sidans innehåll

Annons Tränartjänster


Växande bordtennisförening söker tränare med start hösten 2021. 

Uppsala BTK är en drygt 8 år gammal klubb som idag har ca 190 spelare i träning där den större delen är barn och ungdomar, men vi har även nybörjarträning för vuxna och pensionärsträningar på dagtid.

Hösten 2018 fick vi tillgång till den hall vi är i idag och som till stor del varit en faktor till vårt ökande antalet spelare.

Vi söker två tränare som älskar pingis och är intresserad att satsa långsiktigt på detta yrket och som med våra andra tränare och styrelsen jobbar tillsammans framåt.  

Som person har du ett intresse för ständigt lärande i syfte att utveckla såväl verksamheten som dig själv.

Vi lägger stor vikt vid personliga kompetenser och drivkraft. Du har förmågan att kommunicera med människor i alla åldrar och att klarar av att vara både en inspiration såväl som en styrande hand för dem. En god serviceanda är ett måste då du kommer att ha mycket kontakt med allmänhet, skolor och föreningar. Du är säkerhetsmedveten, ansvarskännande, engagerad och står för värderingar som ömsesidig respekt, tolerans och öppenhet.

Tjänsterna är tänkta som 50-100% tjänster beroende på kompetens och upplägg.

Den ena tjänsten kommer vara ha huvudansvaret för våra pinigisskolor och den andra tjänsten kommer ha huvudansvaret för våra högsta träningsgrupper. En heltidstjänst hos oss består 3 kvällar per vecka och/eller helgträningar. Visst helgarbete på tävlingar efter planering. På dagtid kan det vara pensionärsträningar, pingislektioner för skolor, skolbesök m.m. Detta diskuteras och formas individuellt med aktuella tränare. 

Önskvärt är att du minst är utbildad steg 1-tränare, men ser med fördel att du även har gått steg 2. Har du annan pedagogisk utbildning är givetvis också ett pluss. En utbildningsplan kommer att göras för varje tränare. 

Kort info om UBTK 

Sista ansökningsdag 31:a mars, ange vilken tjänst du är intresserad om du söker en heltidstjänst eller mindre. 

Digitala intervjuer kommer att starta löpande men tidigast i andra halvan av mars.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Dina personuppgifter behandlas och sparas enligt datsskyddsförordningen.

Ansökan skickas till: This is a mailto link

Vid frågor, kontakt ordförande Emma Persson, i första hand via mail: This is a mailto link alt telefon på kvällstid 070-401 18 73.

Uppdaterad: 21 JUL 2020 21:36 Skribent: Emma Persson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Uppsala BTK - Bordtennis
Emma Persson, Wivalliusgatan 47
75442 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info